GRAVID - VECKA 35
Nedräkning pågår. Fem veckor kvar. Puh! Tänk att det som varit en så himla lätt och bra graviditet hittills, skulle bli en sån kamp på slutet. Det kunde jag nästan ha väntat mig såklart, men jädrar vad jag känner mig klar med detta nu, haha. Orkar ingenting typ, är varm som en kamin oavsett temperatur runt omkring mig, arg och frustrerad och så de förbaskade samandragningarna som gör att jag tappar andan. Känner för övrigt från omgivningen att det inte riktigt är okej att gnälla, att man ska känna sig tacksam hela tiden att man ens KAN vara gravid, men hörrni, jag tänker gnälla så mycket jag bara vill och kan dessa sista veckor, för även om kvinnan "är gjord för detta" så är det en jäkla kamp och hela tiden på gränsen att kroppen inte pallar. Orken och energin hänger mestadels på en väldigt skör tråd och det är oerhört stressande när man känner att man har en miljon saker att göra innan det nya livet börjar. Bara de som varit, eller är gravida kan förstå detta, och de andra behöver inte kommentera. Punkt.
 
MEN, jag är glad ändå, och längtar väldigt mycket efter att se vem som gömmer sig där inne, efter vår lilla buse som plågar mina revben varje dag och som slåss med mina lungor om vem som ska få existera. Ska göra allt som står i min makt för att du, lilla hjärtat, ska känna dig älskad och välkommen från första stund. Det om något är värt allt kämpande och krigande ♥
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Åh vilken fin mage❤️

Svar: Tack kära du <3
Ingrid Wenell

Gabriella

Heja dig!<3

Svar: Tack det behövs <3
Ingrid Wenell

Mams

Älskade dotter, ta det lugnt. Vila så mkt du bara kan nu. Jag minns hur jobbiga de sista veckorna var... Det vet alla som är o varit gravida. Önskar jag kunde vara där o hjälpa dej med dina "måsten", men alla "måsten" måste inte göras o definitivt inte nu.
Var rädd om dej, vila, svalka dej m isvatten m m. Älskar dej❤️

Svar: <3
Ingrid Wenell

sari

Jättevackra bilder!

Svar: Tack fina <3
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like