GRAVID - VECKA 25
Nu är vi inne i vecka 25 och hela 60% av graviditeten har gått. Hur är det möjligt? Hur kan jag varit gravid i över ett halvår? Min tröga hjärna fattar ingenting. Veckorna bara rusar iväg men det är bara bra för jag har nog börjat känna en ny sorts längtan - en längtan efter att träffa den lilla som gömmer sig där inne. Som sparkar så hårt på min urinblåsa att jag knappt kan hålla mig och som reagerar starkt på sin pappas röst och gör kullerbyttor när han klappar magen. Trodde aldrig vi skulle känna så här mycket rörelser redan nu! Får nog göra en lista över saker jag inte hade en aning om innan jag blev gravid tror jag. Längtar ihjäl mig efter att presentera vår lilla bebis för våra fyrbenta familjemedlemmar och att göra massa mysigt tillsammans allihop ♥
EVELINA

Fina bilder!

Jag känner igen känslan, både den där förvåningen över hur snabbt tiden plötsligt går (till skillnad från de första 12 veckorna) och längtan att få träffa den lilla/lille. I stället för hundar har vi två katter och jag är också spänd på hur det blir när de får träffa bebisen första gången :)

Svar: Men tack! Förstår exakt vad du menar. Klart vecka 12 var en milstolpe, lixom ultraljuden, men jag tycker verkligen det gått fort heeeela tiden och jag begriper verkligen inte vad som händer. Ska jag bli mamma? JAG? :)
Ingrid Wenell

Anonym

Älskade min dotter, vilka vackra bilder❤️❤️❤️ Jag längtar oxå efter att få träffa mitt 3:dje barnbarn😍👶🏼

Svar: Så som den sparkar så längtar den nog ut med för att festa loss med er alla :) <3
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like