GRAVID - VECKA 26
Då går vi in i vecka 26 dårå! 104 dagar kvar till BF. Låter ju som en evighet men ska allt rusa på i den här takten så lär vi vara där snart. Har haft några dagar där det inte känns ett dugg roligt att vara gravid längre, nu vill jag vara klar med det, haha! Nä, det är mysigt också, men ibland blir jag så himla opepp när det gäller kläder och vi ska göra något. Jag menar, det är ju ett av mina största intressen och nu börjar det verkligen bli svårt med inspirationen i min garderob. Jag har ju inte köpt så mycket mammakläder och när jag väl försöker hitta något på den fronten så vill jag bara spy på alltihop - jäkla tråksortiment! Ska rensa ur bland kläderna ytterligare en gång nu när vi ändå ska flytta in i vårt riktiga sovrum snart och så ska jag sätta mig och beställa lite nytt på nätet, för att hitta något i butik, i Sverige, kan man ju glömma. Då slutar det bara med att jag kommer ut med bebiskläder i påsen, varenda gång!
Annars mår jag fint och allt rullar på som det ska, tror jag har belönats med en av de bästa graviditeter rent måendemässigt faktiskt. Inte mycket att klaga på! Ser fram emot att börja inreda barnrummet och börja "boa" på riktigt här hemma, men också att komma iväg tillsammans och semestra lite bara vi två snart. Blir mys ♥
Veronica Wallgren

Fin du är! Jag blev också less på graviditeten emellanåt, man vill ju bara att bebisen ska komma :) Men i det stora hela tyckte jag att graviditeten gick galet fort. Jag håller med dig om gravidkläderna i butik, utbudet är litet och tråkigt... Asos har ganska mycket gravidkläder och där kan man hitta nåt :)

Svar: Tack fina du! Tycker nog Asos är de enda som har något värt att klicka hem faktiskt. Ska göra det någon kväll!
Ingrid Wenell

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

En härlig tid :). Angående mammakläder har du tittat på etsy? :)

Svar: Verkligen! Nej det har jag missat! Är det kanske värt att spana in? :)
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like