BIKINIKROPP? JAVISST!
Den ultimata bikini-blogg-kroppen? Knappast! För två, eller ens ett år sedan hade jag nog aldrig kunnat lägga ut dessa bilder. Jag har ju skrivit om hur jag känt för min kropp i ett tidigare inlägg (klick) och för ett år sedan, när jag gått upp hälsosamt mycket från året innan, så hade jag mycket svårt att vänja mig och acceptera den kroppen. Tyckte jag var tjock och ville egentligen inte visa mig i bikini, men gjorde det ändå och tyckte de bilderna var ganska fina till slut. Men DET jämfört med NU, var ju ingenting. Då var jag ju fortfarande smal och såg typ vältränad ut, HUR kunde jag tycka det var fult? Perspektiv kanske vore på sin plats.
Nu har jag gått upp betydligt mer, och även om jag hela tiden kämpar med att tycka om mig själv som jag är, så ska jag erkänna att ångesten fanns där inför årets första dopp (som bilderna visar). Jag vet, jag är gravid, och det är vackert. Det är inte magen som är problemet, jag älskar den, den innehåller vårt lilla liv som vi skapat med ren kärlek. Inget är egentligen något problem, men det kändes lite tufft att inte komma i sina vanliga badkläder och jag fick ångest över att andra, icke gravida, och galet snygga bloggare pumpar ut ännu snyggare bilder från stranden och att det nästan förväntas av en modebloggare så här års. Jag erkänner det, jag jämför mig, och det är så dumt! 
Jag hittade till slut dessa bikinibyxor med hög midja och en storlek större, längst in i garderoben, och de satt ju himla bra ändå. Toppen känns väl sådär, men det fick duga för stunden. Celluliter, check. Framtunga bröst som åtminstone vuxit 1,5 storlek, jo men visst. Bredare höfter, rumpa och fylliga fladder-lår, absolut. Men vad FAN, jag har en kropp, jag hittade en bikini som funkade, och jag bloggar om det - alltså HAR jag en bikini-blogg-kropp trots allt. Eller!?
Och bilderna, de blev ju himla fina ändå, så, från och med nu tänker jag inte noja eller jämföra mig mer. Tjockare ska jag bli, och när lillskrutten är ute lär väl alltihop hänga som en påse deg, men det lär vi oss hantera då. En sak i taget känner jag. Njut där ute på beachen i sommar hörrni och skit i allt annat ♥
Sarah

Fina bilder :)

Svar: Tack :)
Ingrid Wenell

Erika Palmqvist

Underbara bilder - och kropp. ♡

Svar: tack fina gulliga du <3
Ingrid Wenell

Mia Ohlson

Jag vet precis hur du mår. Är glad över att vara gravid över höst/vinter så jag slapp visa mig i bikini. Men snart har du det lilla knutet på bröstet och då är allt värt det 💕 Du har en jätte fin gravidkropp 😍

Svar: Tack fina du! ja, jag tycker om min kropp som gravid, men det är svårt att känna sig inspirerad som modebloggare mitt i alltihop. Men som du säger, det är såklart värt det!
Ingrid Wenell

Anonym

Älskade fina lilla dotter, du är sååå vacker. Att vara gravid är att bära på det mest älskade, ett litet barn.
Dessutom: "man tar en kropp o man tar en bikini på den, o vips har man en bikinikropp!!! O en gravid bikinikropp är vackert o dessutom övergående!!!❤️❤️❤️

Svar: <3
Ingrid Wenell

ISA

Åh.. kan inte säga att jag "förstår hur du känner" då jag aldrig varit gravid. Men tycker ändå det är bra att du skriver detta för jag tror många många känner igen sig. Behöver jag ens skriva hur vacker du är förresten? Kram!

Svar: Tack fina <3
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like