TESTING TESTING
Skrev ju om mina hudproblem här om dagen, och tackar och bockar för alla tips ni kommit med. Jag gick in på mitt älskade The Body Shop och förklarade att jag testat så många olika produkter och inget funkar, och som vanligt så ger de bästa tänkbara service och skickade med mig prover på tre olika produkter som de tror kan passa - helt gratis. Jag sa att jag inte riktigt kunde lägga massa pengar på ännu en kräm som inte passar. Så nu testar jag:
  • Drops of Youth - Concentrate - Ett superdrygt serum som sjunker in i huden direkt och bevarar fukt. Den masserar man in innan sitt vanliga serum, om man har ett sådant (jag använder ett ur TBS´s Aloe Vera serie), till följt av dag/nattkrämen. 
  • Hemp Face Protector - En mild och återfuktande ansiktskräm med hampafrön som passar extra torr hy och hy som behöver återhämta sig från slitage. Den blir inte kladdig och den har en mild parfym som iallafall inte min hy reagerar på - till skillnad från den med Vitamin E, som jag skrev om här om dagen.
  • Oils of Life - Intensely Revitalising Cream - En lite kraftigare kräm med fröoljor som verkligen vårdar och skyddar. Även om det är oljor i så blir huden inte kladdig och fet. Jag har använt den efter serum på kvällen innan sovdags, då huden behöver extra återhämtning på natten.
 
Än så länge känns det bra med dessa, och bäst gillar jag serum-dropparna och hemp-krämen då de båda verkligen känns vårdande och återfuktande. Tjejen på TBS tyckte också att jag skulle byta rengöring till en sådan man torkar bort, istället för att skölja av med vatten, då det torkar ut jättemycket. Så det får det bli! Har bara testat detta i några dagar nu så jag får återkomma om hur det går. Tycker faktiskt att mina torra utslag har lugnat ner sig en aning så det känns lovande det här ♥
 
Hanna

Jag har använt drops of youth serum och bouncy mask i några månader nu och det är ta mig tusan det bästa! Huden får jättefin spänst och man känner skillnaden. Annars rekommenderar jag Lush produkter, typ deras ansiktsrengöring Ultrabland. Glad hud!

Svar: ÅÅ tack snälla för din kommentar! Det gör mig super-peppad verkligen! Kram :)
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like