SYRÉNLILA I AUGUSTI
T-shirt - H&M // Solglasögon - Asos // Kjol - Second hand // Skor - Reebok
Magen är lite mindre här, eftersom bilderna är tagna för ett par veckor sedan och jag helt glömt bort att publicera dem. Älskar denna kjolen som jag fyndade förra året för någon tjuga. Blir så glad av färgen och självklart passade den fint även när jag är preggosaur. 
På tal om det, det blev ingen resa till Cypern för oss just nu, vi avbokade i måndags, två dagar innan avfärd. Tänkte förklara lite kort varför: JAG ÄR SÅ JÄKLA GRAVID! Alltså, de senaste två veckorna har det bara blivit mer och mer påfrestande. Har jätteofta kramper i ben, fötter och armar, sover jättedåligt, har ont som tusan i rygg och fogar och orkar knappt gå ibland. Kände redan i Halmstad att magkänslan började säga ifrån om att flyga iväg just nu, men man är ju så envis och jag trodde verkligen det skulle gå, men let´s face it - jag ska föda barn om åtta veckor! Det är faktiskt inte klokt. Så, efter diskussion med barnmorskan och mycket övervägande så tog vi beslutet att bara vara hemma, ta det lugnt och "boa" inför vår lilla älsklings nedkomst. Vi hinner resa senare och ser fram emot att få visa lilla O världen ♥
Hanna

Jag vet att det är lite tradig attityd men herregud vad snygg du är människa, du har en fantastiskt fin bula :)

Hoppas ni får fina veckor tillsammans hemma och ni får må bra alla tre!

Svar: Tradig attityd? Nu hänger jag inte med haha! Blir ju glad när du säger så :) tack snälla! Älskar min lilla (?) bula :) Kram på dig!
Ingrid Wenell

Anonym

Får du ens flyga så här sent i graviditeten?

Svar: Japp, det får man om allt är bra. Olika för olika flygbolag dock!
Ingrid Wenell

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like