OUR CHRISTMAS HOME
Glad advent på er fina läsare! Sorry för det lilla uppehållet här i bloggen, har haft fullt upp i helgen. Bland annat med att pynta och fixa här hemma som ni ser! Har nog aldrig gått så här all in när det gäller julen förut, speciellt inte redan första advent, men nu när vi har huset så känns allt så viktigt. Vill hålla det ganska cleant, med mycket grönt och vitt. Jättenöjd med mina små julgrupper med amaryllis, julros och hyacinter och kan knappt vänta tills de slår ut. Älskar också nya ljusstaken i trä som jag köpte på Granit i veckan. Ikväll har också 4-metersfönstret fått en stor stjärna. Kan säga att det var hyfsat spännande att stå på en stege typ sex meter upp, haha, men vad gör man inte för att fixa fint? Förresten så blev det ingen tatuering i torsdags, till min stora besvikelse, för det var för många i kö, men ska boka in något snarast. Nu ska vi kika på Solsidan och Bron. Natti på er ♥
/ It feels much more important with christmas decorations now when we have our house. I want to keep it pretty simple and have a lot of green and white. Can´t wait for the flowers to pop! 
 
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BEYOND RETRO 10TH ANNIVERSARY
Idag ska jag och M på detta event! Hur fett kommer det bli!? Hoppas vi ses där! 
/ Today me and M are going to this event! How amazing!? Hope i see you there!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SHARP LIGHT
Top - Balmain for H&M // Leggings - H&M
Älskar verkligen denna topp och är så glad att jag fick tag på den. Kommer användas flitigt, både som den är i varmare väder, men också under en kavaj eller över en tunn stickad tröja. Borde köpt den svarta också!
/ Love this top! I will use it a lot as it is, but also under a blazer or over a thin knitted sweater. Should have bought the black one aswell!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE LAST FLOWERS
Photo by me, Ingrid W.
Knäppte dessa bilder ute i trädgården här om dagen, på ringblommorna som galet nog fortfarande kämpar på. Så satans vackra. Håller ni med?
/ Took these pictures in the garden the other day, at the marigold flowers which are still standing strong. So damn beautiful. Do you agree?
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LOOKBOOK - SHADES OF WHITE
Styling & Photo by me, Ingrid W.
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg