TESTAR NYA VINGAR
Hallå på er! Jag heter Ingrid Wenell, och några av er kanske känner igen mig från Blogg.se/Stil där min vanliga blogg befinner sig. Om inte så tänkte jag dra lite snabb info om mig här. Jag älskar och brinner för mode, eller egentligen mer stil, då jag gillar att testa mig fram mer än att följa trender. Plagg som får mitt hjärta att klappa extra hårt är baddräkter, långa rockar/kappor och skjortor. Jag samlar på sneakers och tights och hittar jag mot förmodan en snygg regnjacka så bara måste jag ha den.
Ibland önskar jag att jag var en mästare på att klä mig i svart och vitt, men faller av någon anledning alltid tillbaka på färg, kan inte motstå det!
Ett annat intresse som växer sig större för varje dag, och som faktiskt numera är lika stort som modeintresset - är inredning. Kan bero på att jag och min man köpte vårt drömhus för ca ett år sedan. Inredning är, som bekant, mode för hemmet och det finns ju inget roligare än att pyssla, fixa och möblera. Så, i ett stort, rött hus bor jag, min man (nej, vi är inte gifta. ÄN), våra hundar Stella och Texas och katten Kokos. 
Eftersom jag gillar utmaningar och tycker de tar mig framåt i livet, så tänkte jag anta även denna - ItGirls! Här kommer jag dela med mig av mina looks, höjdpunkter från min vanliga blogg samt såklart utmaningarna som Modette anordnar. Häng på! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like