OUTFIT - SCUBA SWEATER + RIPPED JEANS
Hörlurar - Köpt i Siena, Italien i en liten butik // Trenchcoat - Frontrowshop.com // Scuba tröja - H&M Design award 2013 // Jeans - Rut&Circle // Mintgröna strumpor - H&M Trend // Boots - Notion 1.3

lördag

 

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LATEST DETAILS
Några av mina senaste detaljer! Något ni gillar särskilt?
/ Some of my latest details. See anything you like?
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TESTAR NYA VINGAR
Hallå på er! Jag heter Ingrid Wenell, och några av er kanske känner igen mig från Blogg.se/Stil där min vanliga blogg befinner sig. Om inte så tänkte jag dra lite snabb info om mig här. Jag älskar och brinner för mode, eller egentligen mer stil, då jag gillar att testa mig fram mer än att följa trender. Plagg som får mitt hjärta att klappa extra hårt är baddräkter, långa rockar/kappor och skjortor. Jag samlar på sneakers och tights och hittar jag mot förmodan en snygg regnjacka så bara måste jag ha den.
Ibland önskar jag att jag var en mästare på att klä mig i svart och vitt, men faller av någon anledning alltid tillbaka på färg, kan inte motstå det!
Ett annat intresse som växer sig större för varje dag, och som faktiskt numera är lika stort som modeintresset - är inredning. Kan bero på att jag och min man köpte vårt drömhus för ca ett år sedan. Inredning är, som bekant, mode för hemmet och det finns ju inget roligare än att pyssla, fixa och möblera. Så, i ett stort, rött hus bor jag, min man (nej, vi är inte gifta. ÄN), våra hundar Stella och Texas och katten Kokos. 
Eftersom jag gillar utmaningar och tycker de tar mig framåt i livet, så tänkte jag anta även denna - ItGirls! Här kommer jag dela med mig av mina looks, höjdpunkter från min vanliga blogg samt såklart utmaningarna som Modette anordnar. Häng på! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FILIPPA K SECOND HAND

Igår tog jag en riktigt lång second hand sväng här på Söder i Stockholm. Tänkte jag skulle tipsa er om de bästa fyndställena och dela med mig av lite bilder. Första stoppet var Filippa K second hand på Hornsgatan. Perfekt om man gillar märket men inte har råd med sprillans nya plagg. Här kan man fynda klassiker och även nya kläder från provkollektioner och liknande till mycket bra priser. Stort plus för mysig lokal! 
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IVY REVEL - TERRA SHIRT
Skjorta - Ivy Revel (HÄR) // Vita jeans - Mango
Är fullkomligt kär i det stenliknande printet på denna skjorta! Snygg till jeans, hängselbyxor eller nerstoppad i en kjol. Vad gillar ni den då? 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg